KOLACJA,  NA SŁONO,  PRZEPISY

PRZEKĄSKA Z KURCZAKA

Chrupkie krakersy i intensywna pasta. Idealne połączenie, na spotkania z bliskimi. Ten smak zaskakuje każdego,  kto delikatnie pochrupuje  zrobioną przekąskę.

U mnie gościły jako tak zwana „zimna płyta” na urodzinach. Było gwarno, było śmiesznie, było pysznie 

A teraz do rzeczy  🙂

 zapisz przepis 

 żeby nie uciekł 

Pasta z kurczaka :
300 g. gotowanego kurczaka
3 porządne łyżki  majonezu
1 ząbek czosnku
Szczypta pieprzu i słodkiej papryki
Pół  łyżeczki  soli
1 x op  krakersów  200 g.
Wszystko  razem blendujemy ( oprócz krakersów), aż powstanie masa, dobrze żeby nie było gródek z czosnku. Wykładamy na krakersy, dowolnie dekorujemy.
Smacznie  zajadamy ! 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.